CUM A PORNIT TOTUL

Când eram mică, obișnuiam să-mi petrec vacanțele de vară la bunici. Îmi amintesc cum plantam semințe cu bunica mea. Plantele prindeau viață pur și simplu sub razele calde ale soarelui, neavând nevoie de vreo substanță artificială.

De-alungul anilor, am început să mă documentez despre plante și beneficiile acestora. Am pornit prin a cultiva și aclimatiza flori rare precum floarea de colț și shishandra. Cunoștințele, experiența și pasiunea mea au evoluat mai târziu în crearea unor poțiuni din plante medicinale adresate diverselor probleme ale pielii. Formule naturale și eficiente pentru a combate îmbătrânirea pielii, rozaceea și inflamațiile.

DE CE IENAHA?

Am creat un concept sustenabil ce pornește de la plantarea semințelor
până la produsul finit.Folosim apă Kangen și ingrediente proaspete aclimatizate
în sera noastră. Produse naturale, vegane și netestate pe animale.

AFACERE DE FAMILIE

AFACERE DE FAMILIE

Afacerea noastra de familie s-a nascut în anul 2015 într-un mic oras de munte, numit Breaza. Am inovat folosind apa Japoneza Kangen în cosmetice, apă recunoscută internațional pentru proprietățile miraculoase de restructurare. De asemenea, am creat un concept sustenabil seed-to-bottle, cu ingrediente proaspete din gradina noastră.

SUSTENABILITATE

SUSTENABILITATE

Am creat un concept sustenabil de pornește de la plantarea semințelor până la produsul finit, realizat cu respect față de planeta noastră. Sera noastră include o selecție rafinată a unora dintre cele mai eficiente ingrediente de pe pământ. Datorită experienței noastre dobândite cu grijă, suntem capabili să cultivăm plante unice rare precum: floare de colț, gențiană tibetană, moringa, schisandra, aronia și goji. Fiecare plantă a fost aclimatizată prin asigurarea nevoilor sale native, cum ar fi compoziția solului, substraturile minerale și variațiile climatice. Folosim doar îngrășăminte vegetală pentru a susține culturile noastre.

INOVAȚIE

INOVAȚIE

Suntem pionieri, fiind primii ce utilizeaza in cosmetice ingredientul japonez – Apa Kangen. Apa Kangen este antioxidanta, alcalina, ionizata si bogata in hidrogen, avand propietati magice de restructurare si de intinerire a pielii.  Avem o selectie rafinata de peste 100 de plante de pe intreg globul, pe care le-am aclimatizat in propria sera. Tot ceea ce facem este 100% manual, astfel, fiecare produs este incarcat cu energia noastra pozitiva. De la semintele pe care le plantam cu dragoste, la ritualul plantelor, pana la recoltare si transformarea acestora in potiunile magice Iehana.

CO-FONDATOARELE NOASTRE

Medeea este Manager-ul nostru de Marketing ce are o pasiune profundă pentru artă și inovație. Aceasta se transpune în fiecare campanie de marketing pe care o coordonează, prin crearea de mesaje intrigante și surprize uimitoare. Expert în atenția pentru detalii, Medeea dirijează echipa noastră în realizarea unui conținut captivant pentru social media.

Iulia, chimistul nostru, este responsabilă pentru crearea formulelor unice care fac ca produsele noastre sa fie speciale. Iulia este pasionată de natură și plante, tratându-le cu cea mai mare grija, chiar punându-le muzică clasică pentru a le stimula creșterea. Iulia este un membru vital al echipei noastre și ne mândrim cu talentul și pasiunea ei pentru cercetare și inovație.

Inovație

Punem pret pe ingrediente naturale eficiente si pe formule complexe. Fiecare produs Iehana are intre 15 si 35 de principii active cu propietati antioxidante, antiinflamatoare, anti-aging, hidratante, tonice si emoliente.

Natural și netestat pe animale

Gama de produse Iehana este lipsita de ingrediente chimice precum parabeni, coloranti sintetici, siliconi, etc. Formulele noastre sunt in conformitate cu reglementarile europene Ecocert. Suntem impotriva testarii produselor pe animale.

Personalizat

Suntem cu totii unicii, astfel, suntem entuziasmati sa personalizam fiecare colet in parte. Pachetele Iehana au propriul ritual, propria poveste, ce astepata sa fie descoperita.

Produse pentru ten

Pielea este primul lucru pe care îl vedeți, deci este important pentru noi să avem grijă de ea. Ne-am angajat să folosim doar ingrediente naturale în produsele noastre pentru rezultatele pe care le oferă și deoarece 60% din ceea ce puneți pe piele este absorbit în corpul dvs. în câteva secunde