pores

CUM SA MINIMIZEZI PORII?

Cu toții ne dorim să minimizăm porii, însă bazându-ne pe dovezile științifice de care dispunem până în acest moment, este aproape imposibil să modificăm dimensiunea porilor prin mijloace externe. Acest lucru se datorează genelor noastre care determină cât de mari sau mici vom avea porii. Același principiu se aplică și în cazul culorii ochilor.

Porii joacă un rol foarte important în sănătatea pielii noastre, deoarece permit sebumului (uleiul care vă menține lubrifiată epiderma) să călătorească de la originea sa, glanda sebacee, până la suprafața feței. Persoanele cu tenul gras au tendința de a avea porii mult mai proeminenți.

Nu este recomandat să acoperi complet porii cu produse de machiaj sintetice și toxice – acest lucru ar duce doar la uscarea pielii (din cauza lipsei de lubrifiere) și la apariția erupțiilor acneice severe.

În schimb, îi poți face să pară mai mici prin metode naturale, care permit totuși mecanismelor pielii tale să funcționeze corect.

1. Demachiază-te zilnic și nu te duce niciodată la culcare cu machiajul pe față .

Dormitul cu machiajul pe față înfundă porii cauzând erupții, usucă pielea și accelerează procesul de îmbătrânire al pielii. Recomandăm întotdeauna demachierea în doi pași. Folosește un demachiant pe bază de ulei -Bi-Phase Elixirpentru îndepărtarea primului strat de machiaj. După aceea, folosește un produs de curățare pe bază de apă – Demachiantul Solid Iehana. pentru a îndepărta rezidurile.

2. Adăugă un scrub facial rutinei tale de îngrijire a pielii.

Înainte de a exfolia pielea, aplică o lavetă caldă pe față timp de câteva minute pentru a deschide porii. Apoi, exfoliază ușor prin mișcări delicate și circulare, clătind ulterior cu apă. Recomandăm exfolierea zonei faciale de 1-2 ori pe săptămână folosind Magic Scrub.

3. Folosește o cremă hidratantă pe bază de retinol.

Retinolul va ajuta la stimularea reînnoirii celulelor pielii, astfel porii parând mai mici în câteva săptămâni. Îți recomandăm linia de creme antirid PROlift ( PROlift cremă de zi cu retinol 0,05 & PROlift cremă de noapte cu retinol 0,5) împreună cu un produs cu protecție solară.

4. Aplică o mască cu argilă.

Argilele se numără printre cele mai eficiente ingrediente în micșorearea porii. Acestea desfundă rapid porii, absorbind uleiul din piele. Știai că acumularea de ulei poate face ca porii să pară de până la cinci ori mai mari ? Îți recomandăm aplicarea măștii de față Purple Mud ce conține 3 tipuri de argile, de 2-3 ori pe săptămână.

5. Folosește primer.

Un primer de față lipsit de siliconi, precum ar fi noul nostru produs revoluționar PORE-FlawLESS, un must-have pentru persoanele care suferă de ten gras și mixt, mai ales în zilele de vară.

De ce este special primer-ul PORE-flawLESS ?

Formula revoluționară conține squalane, un ulei ușor cu proprietăți antiinflamatorii, pudră de bambus și extracte de alge marine. Acțiunea lor combinată ajută la matifierea pielii, la calmarea iritațiilor și la umplerea porilor, fără a-i astupa. Trebuie aplicată o cantitate foarte mică de produs în acele zone extrem de problematice, cum ar fi fruntea, obrajii și bărbia. Lipsit de siliconi, parfum, GMO și parabeni.