Shopping Cart

No products in the cart.

Agitati flaconul inainte de fiecare utilizare astfel incat cele doua faze sa alcatuiasca o textura delicata. Folositi-l pe pielea uscata utilizand un tampon de bumbac. Incepeti cu zona ochilor, continuand cu zona fetei, a buzelor si a decolteului.

A se a plica pe zona fetei si a gatului de doua ori pe saptamana dupa curatarea tenului. Lasa-ti produsul sa actioneze timp de 10-15 minute in timp ce faceti o baie relaxanta. Curatati produsul cu apa calda, dupa care aplicati solutia tonica. Continuati cu aplicarea cremei hidratante potrivita tipului de ten.

Aplicati pe pielea curata dimineata si seara, utilizand un tampon de bumbac. Dupa aplicare, lasati produsul sa actioneze timp de cateva minute, dupa care aplicati crema hidratanta.

Produsul se va aplica in zona ochilor, dimineata si seara dupa curatarea tenului. Se recomanda aplicarea cu degetul inelar, din exterior spre interiorul zonei de sub pleoapa inferioara, cu delicatete prin tapotare usoara cu buricul degetului.

A se aplica prin miscari circulare dupa curatarea tenului. Folositi o cantitate mica pe fata, gat si decolteu. Aplicati crema hidratanta dimineata si seara.